Campanii Google Adwords

 

Cream, gestionam si optimizam campanii Google AdWords. Scopul nostru pentru este sa obtii vanzari cat mai ridicate la un costuri cat mai reduse. Urmarind in permanenta acest obiectiv, ne adaptam cu usurinta oricarui model de business si cautam solutiile potrivite prin care sa ajungi la publicul tinta prin reclame cat mai relevante.

Ducem campania de marketing digital la un alt nivel cu ajutorul strategiei PPC prin Google Adwords!

Solutii PPC prin Google Adwords croite pentru nevoile companiei tale

O afacere moderna are nevoie de mult mai mult decat publicitate platita – are nevoie de o strategie bazata pe metode demonstrate, cu obiective fixe. Acestea includ gestionarea anunturilor si optimizarea in adancime a cuvintelor cheie. De asemenea este nevoie de o cunoastere profunda a clientior si a ciclului de cumparare.

Noi suntem specializati in implementarea si gestionarea anunturilor potrivite pentru clientii potriviti – persoanele care doresc sa cumpere ceea ce vindeti – cu o strategie de tip PPC (Pay per Click) care imbunatateste traficul vizat (clicuri) pe site-ul dvs. Trafic calificat care creste conversia. Uitati de campanile fara efect si bugetele ineficiente. Programul nostru de management este diferit. ‘Sapam adanc’ si construim un canal PPC infloritor in care se merita sa investiti.

O abordare functionala orientata catre tinte fixe

Analiza – strangem tot ce putem, de la cercetarea cuvintelor cheie , cartografierea obiectivelor, pana la analiza si revizuirea site-ului.

Configurare – construim o campanie directionata, incluzand urmarirea apelurilor, obiectivele Google Analytics si crearea de anunturi.

Lansare – odata ce campania este pornita, monitorizam indeaproape si gestionam indicatorii cheie de performanta identificati in timpul analizei si configurarii.

Optimizare – folosind strategia noastra de optimizare, vom continua sa colectam si sa adunam mai multe date pentru a imbunatati in mod constant performantele.

De ce PPC? REZULTATE, REZULTATE, REZULTATE!

O buna strategie PPC vizeaza clientii potriviti, ii aduce pe site-ul dvs. Si maximizeaza conversia. Un PPC bun nu este nicioadata “implementeaza-l si uita-l”, este axat pe rezultate. De aceea, executam strategii pe lunga durata, incluzand raportarea, campanii de remarketing bine puse la punct, monitorizarea si imbunatatirea ratei de conversie.

Urmam urmatorii pasi:

Monitorizarea responsabila a bugetului – pentru maximizarea randamentului investitiei dvs., monitorizam constant campanile de publicitate si facem ajustari bazate pe date.

Testam, testam si iar testam – campanile de optimizare sunt in stransa concordanta cu testarea: testarea ramificata standard, testarea pozitionarii anunturilor, testarea landing page, optimizarea ratei de conversie – cautam in mod constant cai de optimizare a campaniei dvs.

Construim o fundatie -  obiectivul nostru este sa construim o ‘masinarie’ care sa ofere o expunere relevanta si orientata catre persoane care cauta un serviciu sau un produs, care vor plati pentru el. Cum? Utilizand datele urmarite, detaliate, pentru a imbunatati progresiv performanta campaniei pe termen lung.

Expertiza de incredere – traim pentru a oferi valoare clientilor nostri. Marketingul prin campanii PPC este pasiunea noastra.