Facebook nu are nevoie de introducere. Este de departe cea mai mare retea de socializare din lume, iar in ceea ce priveste acoperirea si angajarea ca si retea de publicitate, ofera o precizie de neegalat in directionarea in functie de demografie si interese, pentru a te ajuta sa ajungi la oamenii potriviti in momentul potrivit, cu mesajul potrivit. Facem campanii prin Facebook inca de la infiintarea companiei noastre si am putut urmari fiecare pas al dezvoltarii sistemului de gestionare al anunturilor – noi formate ale anunturilor, stiri sponsorizate, postari sponsorizate, anunturi mobile. Permite-ne sa te ajutam sa preiei controlul si sa descoperi rentabilitatea reala a investitiei in publicitatea Facebook.

 

Care sunt beneficiile promovarii prin Facebook? 

 

  • Rezultatele reclamelor Facebook sau Google Adwords sunt vizibile rapid
  • Viteză în crearea, implementarea și optimizarea campaniilor
  • Costuri flexibile, in functie de bugetul companiei
  • Rezultate masurabile
  • Prin promovarea pe Google Adwords sau Facebook poți ajunge la clienti inaccesibili prin alte mijloace de marketing 

Serviciile noastre de Facebook Ads

Fie ca anunturile pe Facebook sunt o noutate pentru tine, sau faci deja publicitate dar vrei sa iti imbunatatesti performanta campaniilor, incepem prin punerea in aplicare a unor sisteme pentru testare si optimizare cu exactitate a anunturilor pentru masurarea  rentabilitateii investitiei tale. Testam foarte multe variante de anunturi, in diferite formate si combinatii pentru a atinge obiectivele, ca parte a campaniilor de construire a brandului sau de comunicare user - brand.

Remarketing pe Facebook

Anunturile de pe Facebook sunt puternice singure, insa combinate cu tehnologiile noastre de retargetare, ele pot deveni expozive. Retransmitrea anunturilor in pagina de Facebook a utilizatorilor este una din cele mai bune tehnici de convertire a publicitatii disponibile. Noi conducem vizitatorii vechi inapoi pe site-ul tau cu anunturi personalitate bazate pe continutul de care sunt interesati. Afla mai multe despre Remarketing pe Facebook aici.

Raportare logica

Vrei sa stai ore intregi sa descifrezi rapoartele de performanta ale anunturilor de pe Faceboook sau vrei mai degraba un raport simplu, care sa iti arate exact de functioneaza si ce nu, ce ai facut, sau cat ai cheltuit? Am muncit din greu pentru raportarea anunturilor pe Facebook, pentru a putea furniza rapoarte de performanta in timp util, clare, actionabile si exacte cu cat mai multe sau cat mai putine detalii, in functie de nevoile tale.

Vrei sa maresti conversiile? Suntem aici pentru a te ajuta !

Problema celor mai multe agentii de publicitate este conversia traficului. Un utilizator Facebook este, prin natura sa mai putin implicat decat, de exemplu, un utilizator care efectueaza o cautare direct pe Google, deci, anunturile trebuie sa fie suficient de incitante pentru a atrage atentia si cu un continut bine pus la punct pentru a genera conversii. Majoritatea agentiilor de publicitate au o strategie liniara; trimit trafic pe pagina ta si spera acesta va genera conversii. Noi comunicam si colaboram cu tine pentru a creea continut personalizat, care are mai multe sanse sa captiveze utilizatorii si sa ii transforme in cumparatori.

In acest sens, orice instrument de analiza folosesti (Google Analitics) te putem ajuta sa descifrezi datele si furnizam rapoarte reale pentru monitorizarea randamentul investitiei tale.

Echipa experta si servicii personalizate

Suntem o echipa de experti in promovare online care duc campaniile Facebook Ads la un alt nivel. Ne mandrim cu servicii complete si personalizate, explicand ceea ce facem printr-un limbaj simplu si dovedind valoarea noastra atunci cand vine vorba de raportare si intelegere.