Un logo realizat profesional te va ajuta sa sa ramai in memoria tuturor clientilor.

Suntem talentati, avem experienta si infrastructura pentru realizarea unui logo profesional dar si alte elemente grafice ce tin de identitatea companiei tale. Pentru a vizualiza modul in care lucram, te invitam sa ne vizitezi portofoliul.

Logo-ul este o reprezentare vizuala a companiei, o reprezentare care trebuie sa fie memorabila. Acesta poate fi realizat printr-o serie de forme diferite, semne vizuale, simple sau complexe. Fiind o firma de design cu experienta, am creat modele de logo-uri unice pentru intreprinderile start-up, corporatii medii si mari.

Am creat logo-uri pentru aproape orice domeniu de activitate: finante, industrie, imobiliare, transporturi, productie.

Campaniile noastre incep intotdeauna in acelasi mod, cu un creion si o idee. De-a lungul anilor am finalizat un numar vast de proiecte, permitand clientilor sa colaboreze in procesul de creatie.

Verificam feedback-ul pe parcursul etapelor de creatie si design, oferind o forma finala a proiectului intr-o gama larga de formate ce fi utilizate pe toate canalele.

Exista un motiv pentru care aproape toate proiectele noastre de design logo se transforma intr-un site web, oferind astfel garantii de marketing si un parteneriat pentru crearea unui site web professional, deoarece punem pasiune in construirea brandului tau. Ne dorim sa oferim  partenerilor nostri evolutii frumoase in mediul online.

Vocatia nu este o meserie, o cariera sau un job. Acestea reprezinta doar unelte care ne ajuta sa ne valorificam adevarata chemare. Firma noastra are in componenta persoane capabile, serioase, care dau suflet creatiilor, fie ca acestea sunt reprezentate de un logo, un banner, o carte de vizita sau un website complet.

Servicii creare logo

Avem un portofoliu logo design pe care poti sa il vizitezi. Timpul de finalizare pentru un logo este de 48 ore. Logo-ul in lucru se poate modifica ori de cate ori este nevoie pentru a fi siguri ca rezultatul este satisfacator si te reprezinta.

Procesul de creatie cuprinde:

  • multiple variante de logo-uri
  • previzualizari ale logo-ului pe durata creatiei
  • crearea logo-ului vectorial
  • pregatirea lui pentru industria publicitara