Oferim servicii de design si printare carti de vizita personalizate. Echipa noastra poate oferi multiple variante de carti de vizita, care se vor adapta perfect profilului companiei tale. Pasiunea este calauza noastra, iar rezultatele sunt intotdeauna pe masura asteptarilor.

Cartea de vizita reprezinta un accesoriu obligatoriu in relatiile de business si nu numai deoarece ne reprezinta si ne defineste. Face parte din arsenalul primei impresii, alaturi de tinuta, mimica, gestica, tonul vocii, atitudine si comportament. Rolul ei este bine evidentiat in marketing, pentru ca „vinde” imaginea noastra, brand-ul nostru personal sau al firmei pe care o prezentam si reprezentam.

Aspectul cartii de vizita este extrem de de important in business. Cele prea incarcate, cu informatii in exces, desene si foarte colorate, fac mesajul dificil de receptionat. Impresia lasata este aceea a unui continut nestructurat, slab organizat, impresie care se rasfrange atat asupra persoanei, cat si asupra companiei pe care o reprezinta. O carte de vizita simpla, avand culorile in acord cu logo-ul companiei, fontul ales corect si design atractiv reprezinta alegerea corecta.