Trăim într-o eră digitală, în care aproape toată lumea are acces la internet și informația se află la un click distanță. În ciuda acestui fapt, majoritatea antreprenorilor nu conștientizează cât de important este un website pentru afacerea lor. Pentru ca o afacere să cunoască un real succes, aceasta trebuie sa fie prezentă și in mediul online. Noi, cei de la Pro Web Solutions va punem la dispozitie servicii de web design de inalta calitate, pornind de la design logo si realizare website in conformitate cu domeniul de activitate, cat si promovarea acestuia in mediul online.

Mai jos, vă voi prezenta principalele motive pentru care afacerea TA are nevoie de un website:

1. Dacă nu sunteți online, clienții vă vor găsi mai greu

Când a fost ultima oară când aţi cautat într-o agendă telefonică pentru a găsi un serviciu local? Acele zile au dispărut . În schimb, smartphone-ul a preluat modul în care oamenii accesează Internetul. Aproximativ 60% dintre adulți din România folosesc un smartphone. Această cifră se ridică la 80% atunci când ne referim la persoanele în vârstă de 16-24 de ani. Pentru întâlnirile bancare, de cumpărături și rezervări, tinerii se îndreaptă acum mai întâi către telefonul lor. Gândirea digitală este esențială pentru ca întreprinderea dumneavoastră să reușească pe termen lung. Din acest motiv, investiția într-un site web pentru afacerea dvs. este cel mai inteligent mod de a atinge un publicul. 

Aveți nevoie de crearea unui site web pentru a concura cu acele servicii locale care vizează deja clienții prin intermediul webului. Viteza, eficiența și ușurința de acces reprezintă toate prioritățile principale pentru consumatorii care caută un serviciu local. Dacă un client poate completa rapid un formular online pentru a rezerva serviciul de care are nevoie, este mult mai probabil să le rezerve decât dacă trebuie să vorbească direct cu cineva. Puteţi apela la serviciile firmei noastre de realizare website pentru a fi vizibili în mediul online.

2. Este o modalitate ușoară de a câștiga credibilitate

Credibilitatea și reputația online sunt vitale pentru supraviețuirea în lumea afacerilor. În trecut, serviciile locale trebuiau doar să le ceară clienților să le recomande prietenilor pentru a comercializa. Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat. Nu mai este viabil ca o întreprindere să ignore necesitatea de a avea o prezență online.

În zilele noastre, orice afacere, indiferent de domeniu are nevoie de un site webPotențialii clienți sunt din ce in ce mai pricepuți în materie de tehnologie, iar principalul loc unde vor căuta informații cu privire la afacerea dvs. va fi internetul.

Având un website cu aspect profesional este o modalitate foarte simplă de a vă îmbunătăți reputația.

3. Publicitatea pe rețelele de socializare nu este de ajuns

Multe întreprinderi mici pun întrebarea: "avem nevoie de creare site web dacă suntem activi pe rețelele sociale?"

Raspunsul este 'da'. Există o serie de dezavantaje în utilizarea numai a rețelelor sociale pentru a vă promova afacerea online. În primul rând, site-urile de social media își schimbă în mod regulat algoritmii, ceea ce poate afecta acoperirea postărilor dvs. Dacă nu aveți prea mult timp să vă dedicați înțelegerii acestor schimbări, nu este o idee grozavă să vă bazați pe Facebook și pe Twitter pentru a vă promovaafacerea. Nu vă înșelați să vă gândiți că afacerea dvs. ajunge la o audiență largă doar pentru că Facebook are un număr mare de utilizatori.  

Este nevoie de doar câteva minute pentru a configura o pagină Facebook sau un cont Twitter, și oricine poate face unul. În cazul în care singura dvs. prezență online este liberă de a utiliza contul media social, clienții potențiali pot deveni suspiciosi în ceea ce privește încrederea dvs. ca o afacere. Având un site web cuprinzător și informativ, care merge în detaliu despre afacerea dvs., este o modalitate excelentă de a stabili rapid încrederea în rândul potențialilor clienți. După ce ați stabilit site-ul dvs. web, puteți folosi social media pentru a vă complimenta prezența pe web, nu ca o substituție pentru aceasta.

4. Potentialii clienti vor avea acces la informatii cu privire la serviciile dvs. 24/7

Administrarea unei afaceri consuma foarte,foarte mult timp. Pentru asigurarea succesului cand vine vorba de afaceri, marketingul si publicitatea sunt extrem de importante. Prin intermediul unui site web, publicul se va putea documenta cu privire la serviciile oferite de firma pe care o deţineţi, acest lucru atrăgând o mulţime de clienţi. Un site informativ, bine structurat,  va reduce timpul  cheltuit pentru a răspunde întrebărilor clienților.

5. Nu vă puteţi permite să NU aveţi un website.

Mulți oameni au concepția greșită că angajarea unui dezvoltator profesionist de website-uri va fi în afara bugetului, însă un site web personalizat este de fapt din ce în ce mai accesibil. Persoanele fizice și întreprinderile devin din ce în ce mai conștiente că au nevoie de un site web, astfel încât concurența dintre designeri este mare. Dacă aveți nevoie de un site construit, nu a existat niciodată un timp mai ieftin pentru a începe.

În cazul în care prețul pare să vă ofere tot mai multă atenție, luați în considerare cât de mult cheltuiți pe alte canale non-digitale. Alte forme de publicitate, cum ar fi publicitatea ziarelor locale, tipărirea și livrarea de pliante către oameni, nu sunt ieftine. Aceste metode au, de asemenea, unele dezavantaje majore. Ele nu vă oferă posibilitatea de a viza anumite elemente demografice. Nu puteți ști câți oameni văd anunțurile dvs. Având un site web vă oferă oportunități fantastice pentru a vă cunoaște publicul. În cele din urmă, aceasta vă oferă șansa de a descoperi cum să transformați aceste clicuri în clienți plătiți.

Angajarea unui web designer profesionist este o investiție în succesul companiei dvs. Pretul platit pentru serviciile de web design vor fi nesimnificative in raport cu beneficiile, daca apelati la o compania profesionaista.

După cum spuneam şi la începutul articolului informaţia este mult mai accesibilă pe internet, iar oamenii sunt din ce în ce mai conectaţi cu mediul online. Dacă i-ati atribui afacerii dvs. un site web ar fi o decizie foarte înţeleaptă şi un mare pas înainte.

Fie ca doriti un site de prezentare, unic, realizat folosind tehnologii precum PHP, CSS si Java, un site Wordpress sau un magazin online, noi va stam oricand la dispozitie !

creare site web, web design