Sfat SEO # 1:  Cuvintele cheie potrivite sunt esentiale pentru a beneficia de o promovare SEO reusita 

 

Optimizarea site-ului dumneavoastra ar fi o pierdere de timp, daca nu folositi cele mai cautate cuvinte cheie pentru nisa pe care activati. Chiar daca obtineti o clasare de top pentru un anumit cuvant cheie extins, care nu este ceea ce cauta majoritatea utilizatorilor, Google va calcula de cate ori utilizatorii nu au selectat inregistrarea dvs. si de cate ori s-au intors la rezultatele cautarii pentru a alege un site diferit. Incercarea de a bate acest calcul este inutila si, de cele mai multe ori, este o pierdere imensa de timp si de energie. Optimizarea website-ului trebuie sa porneasca de la alegerea corecta a cuvintelor cheie care sa ofere o imagine cat mai completa a domeniului asupra caruia se concentreaza.

 

Sfat SEO # 2: Scrieti continut util, original care sa prinda foarte bine la public

Pentru multi oameni, un articol nu este cel mai interesant lucru, cand vine vorba de lumea marketing-ului online. De aceea, pentru a avea succes, un articol trebuie sa fie interesant, original si sa poata fi usor inteles de toti cititorii acestuia. Trebuie sa aiba in componenta informatii interesante si referinte. Optimizarea site-ului este strans legata de calitatea articolelor. Se pot introduce chiar si lucruri amuzante, pentru ca au foarte mare succes la publicul larg. Pe langa aceste lucruri, articolul trebuie sa creeze o controversa si sa raspunda la intrebari.

 

Sfat SEO # 3: Descoperiti ce fac competitorii dumneavoastra

Este un fapt si unul dintre cele mai importante sfaturi ale mele. Motoarele de cautare analizeaza link-urile website-ului., ca parte a criteriilor de clasificare. Stiind cate legaturi de intrare au concurentii dvs., va va oferi o imagine fantastica. Desigur, trebuie sa descoperiti concurentii inainte de a le putea analiza. Optimizarea site-ului dumneavoastra este strans legata de concurenta.

Analiza dvs. asupra concurentilor ar trebui sa includa aceste criterii extrem de importante de legatura cum ar fi:

1. Clasarea acestora in motoarele de cautare
2. Cantitatea si calitatea legaturilor primite
3. Trebuie sa fiti atenti si asupra cuvintelor cheie

 

Sfat SEO # 4: Optimizati-va titlul si Meta Tag-urile

Titlul si ‚Meta Tag-urile’ sunt strans legate de succesul site-ului. De aceea, o solutie optima este sa apelati la servicii de optimizare SEO profesionale. Titlurile HTML si meta tag-urile ar trebui sa fie diferite pe fiecare pagina a site-ului dvs. web, daca doriti ca majoritatea motoarelor de cautare sa le stocheze si sa le afiseze in rezultatele cautarii. Exista teorii diferite despre cat de lung trebuie sa fie titlul paginii dvs. de pornire. Deoarece Google afiseaza doar primele 66 de caractere (cu spatii), pentru titlul de pe orice altceva decat pagina de pornire ar fi sa pastreze titlul sub 66 de caractere si relevante pentru continutul paginii. Cu toate acestea, unii (inclusiv eu) sustin ca valoarea titlului paginii poate garanta includerea termenului de cautare suplimentar. Sa aruncam o privire la titlurile de pagina de start Amazon si Ebay:

eBay - Electronice noi, folosite, masini, imbracaminte, obiecte de colectie, articole sportive si altele la preturi mici

Amazon.com: Cumparaturi online de electronice, imbracaminte, computere, carti, DVD-uri si multe altele

Buy.com - Calculatoare, Electronice, Camere digitale, Carti, DVD-uri, Muzica, Jocuri, Software, Jucarii, Sporturi

Optimizarea metadescrierilor

Aceeasi practica se aplica si aici. Obtineti acesti termeni de varf intr-o descriere care nu este spam si este un indicator clar al site-ului dvs. Mai jos sunt meta-descrierile de la eBay si Amazon.

Cumparati si vindeti electronice, masini, imbracaminte, imbracaminte, obiecte de colectie, articole sportive, camere digitale si orice altceva pe eBay, piata online a lumii. Inscrieti-va si incepeti sa cumparati si sa vindeti - licitatie sau sa o cumparati acum - aproape nimic pe eBay.com.

Cumparaturi online din cea mai mare selectie de carti, reviste, muzica, DVD-uri, filme, electronice, calculatoare, software, imbracaminte si accesorii, incaltaminte, bijuterii, dsl, mancare gourmet si aproape orice altceva - Amazon

Regula principala aici este de a obtine cele mai importante cuvinte cheie in titlul paginii dvs. de pornire si in meta-descriere.

 

Sfat SEO # 5: Optimizati-va rubricile si subtitlurile

In colegiu si in unele licee, eseurile sunt scrise folosind o orientare standard creata de Asociatia de limba moderna (MLA). Aceste linii directoare au inclus modul de scriere a paginii de titlu, titlul, paragrafele, citarea referintelor etc. Pe Web, respectam liniile directoare ale W3C, precum si "cele mai bune practici" acceptate pentru organizarea unei pagini web (structura paginii).

Toate aceste sfaturi sunt importante cand vine vorba de optimizarea site-ului dumneavoastra. Sa speram ca informatiile redate mai sus v-au fost de ajutor si v-au ajutat la intelegerea procesului de Optimizare SEO.